Menu

SUB Ullerslev er DBU Børneklub

image Fra fælles børnetræning d. 20. marts 2023.
21. marts 2023 kl. 11:04
Mandag d. 20. marts 2023 blev SUB Ullerslev officielt DBU Børneklub.

SUB Ullerslev er blevet DBU Børneklub. Det betyder, at SUB Ullerslev prioriterer børnefodbolden i Ullerslev. I vores øjne er alle børn lige, hvilket vi vil efterleve, så alle børnene i klubben vil have de samme muligheder for at udvikle sig personligt, socialt og sportsligt i SUB Ullerslev. 

I SUB Ullerslev er vi forpligtet til at prioritere børnefodbold økonomisk og organisatorisk. Derfor har vi fået en børneformand, der vil være børnenes talerør i bestyrelsen. 

Udover en børneformand har vi også fået en børneudviklingstræner. En børneudviklingstræner er børnetrænernes træner, så vi sikrer en høj kvalitet af trænernes fodboldfaglige og pædagogiske viden. For os er det vigtigt, at alle børnene føler sig set og værdsat i klubben. Børneudviklingstræneren vil være at finde på banerne i en rød trøje. Børneudviklingstræneren vil tale med jer forældre og børnetrænerne. Han vil understøtte træningerne. Som forældre kan man også gå til børneudviklingstræneren, hvis man har noget, man gerne vil have drøftet. Det kan både være stort og småt. 

I SUB Ullerslev forpligter vi os til at efterleve DBU's børnesyn. Du kan læse DBU's børnesyn her.

Vi har også udarbejdet en børnepolitik i SUB Ullerslev, som vi vil efterleve. Den kan du læse her

Luk