Menu

Ind-/ udmeldelse

Indmeldelse (se boksen her på siden)

Du tilmelder dig i en af vores afdelinger, hvorefter vi sætter dig ind på det rigtige hold (efter køn og alder). Er man ikke registreret medlem (indmeldt), kan man ikke kobles på holdkort og dermed ikke spille kamp.

 

Betaling/kontingent

Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes Dankort, VISA-kort og Mastercard. 

Du modtager en mail nogle dage før trækningen, så du kan nå at melde dig ud, hvis du mener, det er en fejl, at du bliver opkrævet. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail.

 

Udmeldning/ nyt betalingskort

Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. Udmeldelse sker via dette link: Udmeldelse

Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

 

Er det sikkert?

Ja, dine kortoplysninger behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Nets, der står bag betalingsløsningerne. Hverken SUB Ullerslev eller DBU, modtager dine kortoplysninger.

 

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?

Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg er truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet, der sjovere og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.

 

Støtte til kontingent

Nyborg Kommune tilbyder forældre til børn og unge, i alderen 6-16 år, økonomisk støtte til at deltage i en fritidsaktivitet, hvis de af økonomiske eller sociale årsager ikke har mulighed for at deltage i fritidsaktiviteter, på lige fod med andre unge.

Støtten gives til hel eller delvis dækning af kontingentudgiften (søg kontingentstøtte).

 

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os på subullerslev@hotmail.com, hvis du har spørgsmål.

 

Kontingentsatser, rykkergebyr mm. se her

 

Indmeldelse - se boksen til højre.

Luk