1. holdet tabte stort til BK Stjernen, mens 2. holdet vandt over Højby.

image Resultaterne fra de 2 kampe
08. april 2024 kl. 19:20
1. holdet fik ørerne i maskinen, mens 2. holdet overraskede med mange unge spillere!

Begge hold skød søndag sæsonen i gang der blev en blandet omgang.

Kampreferat 1. holdet: Kampen startede ud med et højt pres fra vores side, hvor vi specielt de første 10 minutter var totalt dominerende.

Efter 10 rigtig gode minutter hvor stjernen ikke kom til noget, fik de en gave foræret, hvor deres angriber bliver spillet fri i dybden af en SUB spiller, der bliver udnyttet sikkert til 1-0. Efter 1-0 scoringen blev kampen åbnet op, hvor vi havde flere lige ved og næsten chancer, dog forsat uden det resulterede i en scoring.

I slutningen af første halvleg fik BK Stjernen scoret til både 2 - og 3-0, hvor de viste hvor effektive de var i kontraspillet.

I anden halvleg havde SUB sværere ved at få sat noget spil sammen og få skabt de store chancer. Efter omkring en times spil bliver kampen mere eller mindre lukket, da BK Stjernen får tilkæmpet sig et straffe efter en fejl i opspillet. Det blev sikkert eksekveret til 4-0. Herfra gik det kun ned af bakke, hvor de får scoret yderligere 3 gange inden for 15 minutters spil, så der stod hele 7-0. SUB får alligevel nettet 2 gange til sidst hvor først Alexander Holde assisterer til Søren Poulsen. Søren gengælder tjenesten blot 2 minutter efter med en assist til Alexander. BK Stjernen slutter af med en scoring i overtiden til slutresultatet 8-2.

Ikke den start 1. holdet havde håbet på. Nu skal cheftræner Dennis Krogshede samle tropperne op, så de er klar til næste hjemmekamp på søndag mod Aarslev.

Kampreferat 2. holdet:

2. holdet var klar til kamp, hvor de skulle forsøge at gøre det bedre end 1. holdet tidligere på dagen. Kampen blev spillet på Ullerslevs kunstgræsbane, hvor modstanderen var Højby S & G.
Efter stor hjælp fra u19, fik vi stillet klar med 14 friske gutter, som var forberedt på kamp lige fra første fløjt. SUB lagde ud med en scoring af Mathias Spanding til 1-0 allerede efter første minut af kampen. Herefter blev der leveret en solid indsats igennem hele 1. Halvleg uden flere mål.
Højby havde ikke meget offensivt spil, men fik alligevel lov til at score i starten af 2. Halvleg, men det varede ikke længe før vi fik tildelt et ret så tvivlsomt straffespark. Men kølig som han er, så viser Mikkel Gertz sig lige frem og udplacerer målmanden fortræffeligt til en føring på 2-1.
Vores frontmand, Mathias Spanding, stod også for scoring til 3-1 kort tid efter straffesparket og kunne, med lidt mere is i maven, have scoret til 4-1 få minutter efter hans 2. Mål.
Sådan skulle det ikke blive og Højby S & G fik, med lidt held endnu engang, et mål til en reducering på 3-2. Kampen sluttede ved dette resultat og 2. holdet kan prale med sin første sejr i over et år!
Tusind tak til alle dem der var og bakke op omkring holdene. Det betyder meget og vi gør vores bedste for at hive flere gode resultater hjem til klubben og vores trofaste følgere.